top of page

Tagline

SUPERVISIE VOOR COACHES 

€ 1.250,- btw vrij

Leer in 10 dagen hoe je als coach met behulp van STILTE en VOELEN een veel diepere transformatie bij je cliënten teweeg brengt dan door praten en doen.

VOOR VEEL MENSEN IS VOELEN EEN HELE UITDAGING…

Je herkent het vast wel. Tijdens een sessie wordt er iets geraakt bij je klant en je klant komt in een emotie terecht. Je klant voelt iets in het lichaam, schrikt daarvan en gaat daarna snel weer naar het hoofd om daar weer met wat met gedachten te knutselen. Op deze manier wordt het voelen een soort trampoline: je klant voelt snel even iets - daar beneden ergens in het lijf - en vervolgens gaat het hoofd er weer op los met allerlei verhalen en verklaringen over wat er is gebeurt . Wat uiteindelijk alleen maar meer stress oplevert… Dit kan écht anders en vooral: veel simpeler!

Door te Coachen op Emoties gebruik je de sensaties die het lichaam geeft als directe ingang om tot verdieping en dus tot transformatie te komen. Het lichaam laat namelijk heel duidelijk zien, voelen en merken hoe het met je gaat, hoe je je voelt, hoe je je verhoudt met je buitenwereld (en dus ook met je binnenwereld) en hoe je geleerd hebt hier mee om te gaan. Dat is dus een hele andere ingang dan wat je bij veel andere coachopleidingen leert: praten en samen een oplossing vinden, je klant begeleiden van A naar B. Als jij kunt Coachen op Emoties help je jouw klanten dus op een snellere, zachtere en veel directere manier naar werkelijke transformatie. Tegelijkertijd help je ze bij het (opnieuw) leren VOELEN van de sensaties in hun lichaam en hoe ze in het vervolg om kunnen gaan met hun emoties. 

COACHEN OP EMOTIES...

Je hebt je opleiding tot (holistisch) (leefstijl-) coach/ therapeut/ persoonlijk begeleider afgerond, vol goede moed je praktijk geopend en je hebt inmiddels al heel wat coachsessies achter de rug. Je wordt je er steeds meer van bewust dat je altijd heel hard aan het werk bent tijdens je sessies en dat je vaak bezig bent om het probleem van je cliënt op te lossen in plaats van dat je cliënt dit zelf doet. Dit kost je veel energie en ergens voel je dat dit anders mag. Kan. Moet.

Door te Coachen op Emoties begeleid je je klant op een hele zachte, rustige manier naar de pijn achter de pijn. Jij hoeft niet meer zo hard te werken, je kunt het probleem laten bij wie het hoort én bereikt ook nog eens sneller resultaat bij je klant.

Want als je contact hebt met je lijf, leer je beter en makkelijker te voelen wie je bent. Het is dan veel makkelijker om je ja of je nee te voelen, om je grenzen te stellen of aan te geven wat je nodig hebt. Het leven is simpel want je bent  niet steeds bezig in je hoofd wat de ander hiervan zal vinden. Je leeft ontspannen en vanuit vertrouwen. Je waardeert jezelf en de ander. Je respecteert jezelf en de ander.

In de Leergang Coachen op Emoties leer ik je de meest logische stappen om hier mee om te gaan.

Dus wil jij ontdekken hoe emoties in het hier en nu een ingang vormen om te komen tot een diepere laag en werkelijke transformatie? Wil je het ‘’praten-over’’ vervangen door in het hier en nu te ervaren wat het lichaam te vertellen heeft. En wil je leren hoe je kunt inzoomen op de laag onder de vraag, die leidt tot een authentiek antwoord vanuit het lichaam? Lees dan zeker nog even verder.

DEZE LEERGANG IS VOOR JOU…

Als je vaak heel hard aan het werk bent voor je cliënt, als jij bezig bent met het oplossen van het probleem in plaats van dat je cliënt dit zelf doet.

Als je soms leegloopt op die “verhalen over” die je klant vertelt en dat je moe thuiskomt omdat je het gevoel hebt dat er iets niet helemaal ‘stroomt’ in je sessies.

Als je weleens gefrustreerd raakt omdat je net niet tot de kern komt bij je klant terwijl je voelt dat de doorbraak zoooo dichtbij is en het dan toch je door de vingers glipt.

Als je wel ziet dat er onder de coachvraag nog een diepere vraag ligt verscholen en dat je soms wel weet hoe je daar komt, maar dat het heel lastig is om daar te blijven met je klant.

Als je dit graag wilt kunnen omdat je weet dat je dan op een heel wezenlijk en diep niveau kunt coachen zodat er ontspanning en ruimte ontstaat voor echte persoonlijke groei.

Als je er aan toe bent om als mens en als coach een prachtige groeitraject door te maken! Immers, jouw klant kan zo ver als jij zelf durft te gaan!

'Het lichaam liegt nooit en het lichaam kán alleen maar in het hier en nu zijn!'
- Nynke van der Bij -

DIT IS WAT JE GAAT LEREN…

Tijdens de Leergang Coachen op Emoties leer je -hoe kan het ook anders- alles over emoties: hoe ze eruitzien, in al hun verschijnings-vormen en hoe je ze kunt benoemen en inbrengen in de sessie. Dit zorgt ervoor dat je als coach in no time tot de kern komt. Bovendien leer je je klant dan op zichzelf te reflecteren en hierdoor weer regie te nemen over het eigen leven!

 

We duiken in de OER-au (de pijn achter alle pijn) en onderzoeken het ontstaan van patronen in het leven, tijdens de ontwikkeling van kind naar volwassene, het zogenaamde Koekjes & Straf-mechanisme. Je leert herkennen wanneer een Innerlijk Kind-deel getriggerd en actief is. Je ervaart je eigen OER-au en hoe je daar mee kunt werken; zodat je op wonderbaarlijke wijze ervaart dat er zo werkelijke heling kan plaatsvinden!

 

Je leert coachen vanuit het Hier en Nu en je leert hoe krachtig het is als je stilte en aandacht inzet tijdens je sessies. Je leert hoe jij je klanten kan helpen ontdekken hoe fijn het is om de tijd, rust en aandacht te krijgen om te mogen zakken vanuit het hoofd naar het hart zodat er ook werkelijke aandacht is voor dat wat diep van binnen leeft. Dit zorgt ervoor dat jij je klant kunt helpen naar een veel beter contact met zichzelf.

 

​​Je leert ook hoe je bij de laag onder de vraag komt. Hierdoor leer je naadloos schakelen naar het ‘echte verhaal’ dat precies daar en dan verteld wil worden. Zo kom je los van de ‘verhalen’ die je cliënt zichzelf vertelt waardoor de transformatie veel sneller kan plaatsvinden.

 

Je bouwt in de loop van de leergang een schat aan informatie, werkwijzen en methodieken op om op elk moment en elk niveau met emoties en het lichaam als ingang te kunnen werken. Je leert te werken met diverse methodes zoals Het Trappenhuis en Werken met de OER-au waarmee je in korte tijd echt en diepgaand contact kunt maken met wat er aandacht vraagt.

 

In ieder blok van de Leergang Coachen op Emoties besteden we aandacht aan de 4 pijlers van deze opleiding: Coach, Klant, Methodiek en Supervisie/werken voor de groep. Tijdens de twee supervisiedagen komt alles samen.

Ik: En hoe voelt dat nu, als je mij dit zo vertelt?

Hij: Voelen…? Hier…? Nu…? In mijn lijf……..?

 

Verward keek de jongeman mij aan. Hij had toch net haarfijn uitgelegd hoe volgens hem de relatiebreuk met zijn vriendin tot stand was gekomen en welke emoties er allemaal bij waren?

 

Hij: HUH? Hoe het hier nu in mijn lijf voelt als ik dit zo aan jou vertel?  Ik dacht dat ik wel aardig kon praten over mijn emoties. Maar als je me dit zo vraagt.. ik zou dat echt niet weten…

 

Precies. Hij kon heel goed 'praten over' maar voelen, hier, nu, in zijn lijf? Nee, dat niet.

ZO ZIET HET PROGRAMMA ERUIT...

nynke aan het water.png

Blok I:  Introductie van de 4 leerlijnen 

Coach: Ken Uzelve - Je eigen proces als ingang.

Klant: Wauw, wat een wijs lijf!

Methodiek: Het lichaam als leidraad.

Supervisie/Intervisie: werken aan je visie en sessies voor de groep.

7 & 8 februari
2022

Blok II:  Thema: Weerstand, daar waar je precies moet zijn!

Coach: De laag onder de vraag…mag ik daar aankomen?

Klant: Weerstand: en Angst:  Help mij te durven…!

Methodiek: Herkennen, verdiepen, trappenhuis.

Supervisie/Intervisie: werken aan je visie en sessies voor de groep.

nynke aan het water.png

21 en 22 maart 2022

nynke aan het water.png

25 & 26 april 2022

Blok III:  Werken met Innerlijk Kind-delen

Coach: Herkennen van je eigen patronen en identificaties.

Klant: Als de volwassene samenvalt met een kind-deel.

Methodiek: Doorzien van samenvallen en leren losweken volwassene/kind-deel.

Supervisie/Intervisie: werken aan je visie en sessies voor de groep.

Blok IV: Thema: Grenzen

Coach: Eigen socialisatie met grenzen: over mijn JA en mijn NEE.

Klant: maar wat als ik nee zeg…. herkennen, stellen en bewaken van grenzen.

Methodiek: o.a. werken met grenzen, boosheid, zorgen dat je boodschap aankomt bij de ander.

Supervisie/Intervisie: werken aan je visie en sessies voor de groep.

nynke aan het water.png

6 & 7 juni 2022

nynke aan het water.png

12 september 2022
10 oktober 2022

Supervisiedagen

Supervisie dag 1: inbrengen casuïstiek en werken onder supervisie.

Supervisie dag 2: inbrengen casuïstiek, borgen van het geleerde en certificaatuitreiking.

NA AFLOOP VAN DE LEERGANG…

Kun jij coachen vanuit het Hier en Nu en weet je hoe krachtig het is als je stilte en aandacht inzet tijdens je sessies waardoor je veel minder hard hoeft te werken en toch aanwezig bent.

Weet jij hoe je bij de laag achter de vraag komt waardoor je sneller tot de kern van het probleem van je klant komt;

Ben jij in staat jouw cliënten te coachen op emoties en daarmee een diepgaand resultaat te behalen;

Heb jij uitgebreide kennis van verschillende vormen van emoties en hoe je ze kunt inbrengen tijdens je sessies;

Heb je een schat aan informatie, werkwijzen en methodieken om op elk moment en elk niveau met emoties en het lichaam als ingang te kunnen werken.

Heb je je eigen OER-au ontdekt en deze blijvend getransformeerd waardoor jij een veel beter, authentieker en vooral écht contact met jezelf hebt.

En last but not least... kan alles in jouw leven gewoon een stuk simpeler worden.

JOUW KLANTEN HELP JE HIERMEE DOORDAT ZE...

Ontdekken hoe fijn het is om te zakken van het hoofd naar het hart zodat er ook werkelijke aandacht is voor dat wat diep van binnen leeft.

Ze een veel beter, authentieker en écht contact krijgen met zichzelf waardoor ze ook een veel beter, authentieker en écht contact krijgen met de mensen om hen heen.

Loskomen van de ‘verhalen’ die ze zichzelf vertellen waardoor de transformatie veel sneller kan plaatsvinden.

Leren op zichzelf te reflecteren en hiermee weer regie te nemen over het eigen leven!

En ook voor jouw cliënt geldt dat het leven een stuk simpeler kan worden doordat de antwoorden authentiek uit henzelf komen!

Nienke friesland png_edited_edited.jpg

LEERGANG COACHEN OP EMOTIES

€ 2.795,- btw vrij

4x 2-daagse Opleiding

2x 1-daagse Supervisiedag

Intervisiegroepen

Maximaal 10 deelnemers dus volop tijd, aandacht en ruimte voor persoonlijke processen.

Praktische vaardigheden, methodes en tools die je direct in kunt zetten in je praktijk.

Coachen vanuit zachtheid en rust waardoor je veel minder hard hoeft te werken.

Intens, krachtig en diepgaand transformationeel, zowel persoonlijk als professioneel.

ALLE PRAKTISCHE ZAKEN OP EEN RIJ...

Data

 • De leergang bestaat uit 4x een 2-daagse Intensive en 2 supervisiedagen onder begeleiding van Nynke.

 • We starten iedere dag om 9.30 (inloop vanaf 9:00 uur) en eindigen de dag rond 17.00 uur.

 • Alle data op een rij:
  Blok 1: maandag 7 en dinsdag 8 februari 2022
  Datum intervisie zelf te regelen
  Blok 2: maandag 21 en dinsdag 22 maart 2022
  Datum intervisie zelf te regelen
  Blok 3: maandag 25 en dinsdag 26 april 2022
  Datum intervisie zelf te regelen
  Blok 4: maandag 6 en dinsdag 7 juni 
  Datum intervisie zelf te regelen
  Supervisiedag 1: maandag 12 september 2022 - Datum intervisie zelf te regelen
  Supervisiedag 2 + certificering: maandag 10 oktober 2022

 • De voorbereidingstijd per blok is 4 uur. Er wordt van je verwacht dat je tussen de blokken door zelf intervisie regelt met je medecursisten zodat de behandelde stof goed kan indalen.

Locatie

 • De Leergang Coachen op Emoties vindt plaats bij Centrum Isis Sofia in Dalfsen. Dit is een fantastische locatie in een prachtig natuurgebied. Het centrum is gelegen aan een zandpad. Sommige routeplanners laten je midden op de weg staan. Maar als je iets verder rijdt, kom je uit bij het zandpad Keizersteeg.

 • Je kunt je voertuig parkeren op eigen terrein.

 • Kom je met het Openbaar Vervoer? Het is een kilometer of 3 lopen vanaf het station Dalfsen. Je kunt op het station ook een huurfiets regelen.

 • Het is eventueel mogelijk om op de locatie te overnachten. Voor een zeer schappelijke prijs kun je er vegetarisch dineren, overnachten en (vega) ontbijten. Er zijn 2 3-persoonsslaapkamers en 1 grote slaapzolder waar 4 tot 8 mensen kunnen overnachten. Voor meer info neem contact op met mij. Er is op het erf ook een B&B aanwezig: BnB Het Achterhuis Dalfsen. Ook in de buurt is van alles te vinden.

Investering

 • Voor de complete Leergang Coachen op Emoties betaal je € 2.795,-. De Leergang Coachen op Emoties is vrijgesteld van BTW.

 • Mocht je in 3 termijnen willen betalen, neem dan contact op met Nynke van de Bij Je kunt ook in 3 of 4 termijnen betalen, je kunt dit aangeven als je je aanmeldt.

 • Het totale bedrag is inclusief koffie/thee, een verrukkelijke homemade vegetarische lunch en materialen.

Vooropleiding en Kennis

 • Je bent gediplomeerd (leefstijl)coach/ therapeut/ persoonlijk begeleider die al een tijd met veel plezier in 1-op-1 sessies doet, maar verdieping zoekt op EQ gebied.

 • Je hebt de basisprincipes van het begeleiden/coachen onder de knie (op HBO-niveau).​​

 • Je bent bereid om je eigen proces aan te gaan en te leren via je eigen ervaringen zodat jij heel goed weet hoe je klanten zich voelen voor, en hoe ze zich kunnen voelen na hun traject met jou.

 • Je beschikt over het vermogen om te reflecteren op jezelf en op wat je aan het doen bent.​

 • Je bent nieuwsgierig naar wat fysieke klachten je te vertellen hebben en je staat open voor de samenhang met andere terreinen in lijf en leven.

kabiz.png
crkbo.png

Accreditatie en Certificering

 • De Leergang Coachen op Emoties is bij Kabiz geregistreerd voor 72 punten voor Leefstijlcoaches. KABIZ (Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroeps-beoefenaren in de Zorg) voert als onafhankelijke organisatie de registratie en herregistratie van beroepsbeoefenaren in de zorg uit.

 • Nynkevanderbij.nl is erkend als opleidingsinstelling en is geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) In dit Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

 • Na afloop van de Leergang Coachen op Emoties ontvang je een Certificaat van Deelname. Hiervoor gelden bepaalde eisen zoals aanwezigheidsplicht en het bijwonen van de intervisiebijeenkomsten. 

Praktisch

WAT DEELNEMERS ZEGGEN OVER DE LEERGANG COACHEN OP EMOTIES...

Nienke friesland png_edited_edited.jpg

LEERGANG COACHEN OP EMOTIES

€ 2.795,- btw vrij

4x 2-daagse Opleiding

2x 1-daagse Supervisiedag

Intervisiegroepen

Maximaal 10 deelnemers dus volop tijd, aandacht en ruimte voor persoonlijke processen.

Praktische vaardigheden, methodes en tools die je direct in kunt zetten in je praktijk.

Coachen vanuit zachtheid en rust waardoor je veel minder hard hoeft te werken.

Intens, krachtig en diepgaand transformationeel, zowel persoonlijk als professioneel.

'Emotie is de onmiddellijke ingang

naar jouw bevrijding'


- Nynke van der Bij -

WAT DEELNEMERS ZEGGEN OVER DE LEERGANG...

‘Nynke, waar het gaat om de ruimte en de vaardigheid in het omgaan met ieders proces, ben jij echt excellent! Inspringen op wat er aan de oppervlakte komt, op dat wat er is, is duidelijk je kracht. Deze hele leergang is eigenlijk ook gewoon therapie. Dat je daarbij aangeeft dat je de diepte die je zelf aangaat, te bieden hebt aan de coachee, vind ik mooi en belangrijk. Zo ervaar ik dat zelf ook. Erbij kunnen zijn als iemand de ramen en deuren van haar ziel opent én te zien hoe jij dat begeleidt, dat beschouw ik als een cadeau. Dank je wel.’

‘Wat ik tijdens deze leergang heb ontdekt is dat ik bij het coachen direct in de stand van koekjes of straf ga. In de OER-AU van moeten presteren. Dan raak ik de verbinding kwijt met mezelf en kan ik niet meer bij mijn voelen, weten en kennis die ik in me heb. De OER-AU die geraakt wordt in mijn rol als coach (in een opleidingssituatie) is dat ik alles alleen moet oplossen. Dan ga ik heel hard werken. Voel me beoordeeld. Wil ik vluchten. Dit beseffen was eerst heel pijnlijk, maar ik kan hier nog wel enorme winst behalen en dat is fijn.‘

‘Ik merk dat ik door het volgen van deze leergang steeds meer vanuit mijn eigen ervaringen en bewustwording handel. Zonder oordelen en zonder belemmeringen. Ik heb mede door deze verdiepende training ‘sluiers’ afgedaan en kan daardoor vanuit heelheid, vrijheid en onvoorwaardelijke liefde anderen begeleiden.'

 • COVID-19
  Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter afstand en de Coronamaatregelen? Ons doel is om voor alle deelnemers op een verantwoorde manier een veilige en ontspannen leeromgeving te creëren. De Leergang Coachen op Emoties blijft met maximaal 12 deelnemers kleinschalig waardoor het naleven van de basisregels relatief makkelijk te realiseren is. ​ Stel dat we weer een lockdown krijgen, wat dan? NynkevanderBij.nl is is erkend als opleidingsinstelling en is geregistreerd bij het CRKBO. Niet-overheidserkende opleidingsinstellingen mochten tot nu toe langer doorgaan met het geven van trainingen en educatieve activiteiten op locatie zolang ze maar de basismaatregelen zoals de 1,5 meter in achtnemen. Daarnaast heeft de locatie waar de Leergang Coachen op Emoties plaatsvindt een kerkstatus wat eveneens met zich meebrengt dat we langer door kunnen gaan. Hoe dat er in de toekomst uit gaat zien is op dit moment (september 2022) nog niet bekend. Mochten de live dagen -deels of geheel- onverhoopt toch niet doorgaan in verband met Covid-19 maatregelen, dan kijken we te zijner tijd wat de mogelijkheden zijn. De eerste optie is om de live dagen om te zetten naar online bijeenkomsten via Zoom. Kun je Coachen op Emoties wel online leren? Ja, dat kan! Uiteraard heeft het onze voorkeur om de Leergang offline te laten plaatsvinden, maar we kunnen er niet meer omheen dat online lesgeven c.q. online lessen volgen een belangrijke plek heeft ingenomen. Dit geldt ook voor Coachen op Emoties. Daarnaast hebben we ervaren dat een online ontmoeting/bijeenkomst ook heel intiem en betekenisvol kan zijn. Zolang het kan zullen de lessen dus op locatie plaatsvinden, lukt dit niet meer dan stappen we over naar online bijeenkomsten. Uiteraard houden we de tijdens de online bijeenkomsten de balans goed in de gaten en zorgen we ervoor dat de leeropbrengst gewaarborgd blijft. Op deze manier geven we antwoord op wat het leven nu van ons vraagt, een belangrijk basishouding van de Leergang Coachen op Emoties! Ook jouw klanten zijn inmiddels gewend geraakt aan online bijeenkomsten en het wordt steeds meer gebruikelijk dat coachsessies online plaatsvinden. Zodra we de overstap (moeten) maken van offline naar online zullen we in de Leergang ook extra aandacht besteden aan het ONLINE Coachen op Emoties. Christine over Nynke en online coaching: "Mijn eerste ervaring met een aandachtsessie onder begeleiding van Nynke was ver boven mijn verwachting! Ik ken Nynke als (voor mij de enige) coach die mij uit mijn hoofd naar mijn hart kan begeleiden, maar of dat via een beeldscherm ook zou lukken, zonder het voelen van haar energie? ABSOLUUT! Het resulteerde in 1,5 uur focus, rust, prachtige visualisaties and zoals de naam van de aandachtsessie al deed vermoeden: GROEI!"
 • Vooropleiding & Kennis
  Heb ik een bepaalde vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te kunnen nemen? Vooropleiding is niet belangrijk, bereidheid om je eigen proces aan te gaan en te leren via je eigen ervaringen en dat je beschikt over het vermogen om te reflecteren op jezelf en op wat je aan het doen bent.​ Je bent nieuwsgierig naar wat fysieke klachten je te vertellen hebben en je staat open voor de samenhang met andere terreinen in lijf en leven. Hoe weet ik of deze twee daagse geschikt is voor mij? Als je twijfelt of deze training voor jou bedoeld is, neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag je vragen en onderzoek samen met jou of deze training op dit moment de juiste stap voor jou is. Je kunt een mail sturen naar nynkevanderbij@gmail.com
 • Groep & Activiteiten
  Hoe ziet de groepssamenstelling eruit? De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.De groep wordt bewust klein gehouden, zodat er aandacht is voor ieders individuele proces. Krijg ik een certificaat? Ja, de laatste studiedag ontvang je een Certificaat van Deelname.
 • Bereikbaarheid & Vervoer
  Hoe zit het met de bereikbaarheid en parkeergelegenheid van de locatie? De training vindt plaats bij Centrum Isis Sofia in Dalfsen. Dit is een fantastische locatie in een prachtig natuurgebied. Het centrum is gelegen aan een zandpad, sommige routeplanners laten je midden op de weg staan. Maar als je iets verder rijdt, kom je uit bij het zandpad Keizersteeg. Je kunt je voertuig parkeren op eigen terrein. Ik kom met het Openbaar Vervoer, hoe bereik ik de locatie? Vanaf het station Dalfsen is het een kilometer of 3 lopen. Je kunt op het station ook een huurfiets regelen.
 • Reserveren & Annuleren
  Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden? Zolang er plek beschikbaar is, kun je je nog tot voor de start aanmelden. Maar ik zeg er wel eerlijk bij dat ik verwacht dat de 10 plekken snel vergeven zijn. Wat zijn de annuleringsvoorwaarden? Die liggen vast in de Algemene Voorwaarden, zie website.
 • Financieel & Kleine lettertjes
  Klopt het dat ik geen BTW hoef te betalen over deze training? Ja, dat klopt, deze training is BTW vrij. Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes? Na je aanmelding ontvang je van ons de factuur. Er zijn geen kleine lettertjes, al zijn uiteraard wel onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Zijn er verder nog bijkomende kosten? Nee. Koffie/thee, wat lekkers en de heerlijke homemade lunch zijn voor onze rekening.
 • COVID-19
  Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter afstand en de Coronamaatregelen? Ons doel is om voor alle deelnemers op een verantwoorde manier een veilige en ontspannen leeromgeving te creëren. De Leergang Coachen op Emoties blijft met maximaal 12 deelnemers kleinschalig waardoor het naleven van de basisregels relatief makkelijk te realiseren is. ​ Stel dat we weer een lockdown krijgen, wat dan? NynkevanderBij.nl is is erkend als opleidingsinstelling en is geregistreerd bij het CRKBO. Niet-overheidserkende opleidingsinstellingen mochten tot nu toe langer doorgaan met het geven van trainingen en educatieve activiteiten op locatie zolang ze maar de basismaatregelen zoals de 1,5 meter in achtnemen. Daarnaast heeft de locatie waar de Leergang Coachen op Emoties plaatsvindt een kerkstatus wat eveneens met zich meebrengt dat we langer door kunnen gaan. Hoe dat er in de toekomst uit gaat zien is op dit moment (september 2022) nog niet bekend. Mochten de live dagen -deels of geheel- onverhoopt toch niet doorgaan in verband met Covid-19 maatregelen, dan kijken we te zijner tijd wat de mogelijkheden zijn. De eerste optie is om de live dagen om te zetten naar online bijeenkomsten via Zoom. Kun je Coachen op Emoties wel online leren? Ja, dat kan! Uiteraard heeft het onze voorkeur om de Leergang offline te laten plaatsvinden, maar we kunnen er niet meer omheen dat online lesgeven c.q. online lessen volgen een belangrijke plek heeft ingenomen. Dit geldt ook voor Coachen op Emoties. Daarnaast hebben we ervaren dat een online ontmoeting/bijeenkomst ook heel intiem en betekenisvol kan zijn. Zolang het kan zullen de lessen dus op locatie plaatsvinden, lukt dit niet meer dan stappen we over naar online bijeenkomsten. Uiteraard houden we de tijdens de online bijeenkomsten de balans goed in de gaten en zorgen we ervoor dat de leeropbrengst gewaarborgd blijft. Op deze manier geven we antwoord op wat het leven nu van ons vraagt, een belangrijk basishouding van de Leergang Coachen op Emoties! Ook jouw klanten zijn inmiddels gewend geraakt aan online bijeenkomsten en het wordt steeds meer gebruikelijk dat coachsessies online plaatsvinden. Zodra we de overstap (moeten) maken van offline naar online zullen we in de Leergang ook extra aandacht besteden aan het ONLINE Coachen op Emoties. Christine over Nynke en online coaching: "Mijn eerste ervaring met een aandachtsessie onder begeleiding van Nynke was ver boven mijn verwachting! Ik ken Nynke als (voor mij de enige) coach die mij uit mijn hoofd naar mijn hart kan begeleiden, maar of dat via een beeldscherm ook zou lukken, zonder het voelen van haar energie? ABSOLUUT! Het resulteerde in 1,5 uur focus, rust, prachtige visualisaties and zoals de naam van de aandachtsessie al deed vermoeden: GROEI!"
 • Vooropleiding & Kennis
  Heb ik een bepaalde vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te kunnen nemen? Vooropleiding is niet belangrijk, bereidheid om je eigen proces aan te gaan en te leren via je eigen ervaringen en dat je beschikt over het vermogen om te reflecteren op jezelf en op wat je aan het doen bent.​ Je bent nieuwsgierig naar wat fysieke klachten je te vertellen hebben en je staat open voor de samenhang met andere terreinen in lijf en leven. Hoe weet ik of deze twee daagse geschikt is voor mij? Als je twijfelt of deze training voor jou bedoeld is, neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag je vragen en onderzoek samen met jou of deze training op dit moment de juiste stap voor jou is. Je kunt een mail sturen naar nynkevanderbij@gmail.com
 • Groep & Activiteiten
  Hoe ziet de groepssamenstelling eruit? De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.De groep wordt bewust klein gehouden, zodat er aandacht is voor ieders individuele proces. Krijg ik een certificaat? Ja, de laatste studiedag ontvang je een Certificaat van Deelname.
 • Bereikbaarheid & Vervoer
  Hoe zit het met de bereikbaarheid en parkeergelegenheid van de locatie? De training vindt plaats bij Centrum Isis Sofia in Dalfsen. Dit is een fantastische locatie in een prachtig natuurgebied. Het centrum is gelegen aan een zandpad, sommige routeplanners laten je midden op de weg staan. Maar als je iets verder rijdt, kom je uit bij het zandpad Keizersteeg. Je kunt je voertuig parkeren op eigen terrein. Ik kom met het Openbaar Vervoer, hoe bereik ik de locatie? Vanaf het station Dalfsen is het een kilometer of 3 lopen. Je kunt op het station ook een huurfiets regelen.
 • Reserveren & Annuleren
  Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden? Zolang er plek beschikbaar is, kun je je nog tot voor de start aanmelden. Maar ik zeg er wel eerlijk bij dat ik verwacht dat de 10 plekken snel vergeven zijn. Wat zijn de annuleringsvoorwaarden? Die liggen vast in de Algemene Voorwaarden, zie website.
 • Financieel & Kleine lettertjes
  Klopt het dat ik geen BTW hoef te betalen over deze training? Ja, dat klopt, deze training is BTW vrij. Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes? Na je aanmelding ontvang je van ons de factuur. Er zijn geen kleine lettertjes, al zijn uiteraard wel onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Zijn er verder nog bijkomende kosten? Nee. Koffie/thee, wat lekkers en de heerlijke homemade lunch zijn voor onze rekening.

OVER NYNKE...

Volgens haar cliënten is ze een echte Wonder Woman, de koningin van emoties en absoluut excellent als het gaat om haar cliënten de ruimte te geven voor hun eigen proces. Zelf noemt ze zich een nuchtere Groningse, met beide benen stevig in de Hollandse klei. Met meer dan 25 jaar ervaring als Gestalt-psychotherapeut en haar steeds meer naar buiten komende spirituele gaven combineert ze het beste van twee werelden. Nynke heeft de afgelopen 30 jaar heel veel mensen geholpen bij het leren her- en erkennen van emoties. Door haar eigen zoektocht en ervaring ontwikkelde ze een veel kortere route naar vrijheid en vreugde. Dit is vooral ook de basis voor de leergang. Daarnaast geeft ze al jaren met veel plezier en vooral veel succes de EQ module aan de MARK Academy voor Leefstijl en Vitaliteit. In 2019 heeft ze haar eigen Leergang Coachen op Emoties ontwikkeld, die in 2020 erkend is door Kabiz. En sinds 2021 wordt Nynkevanderbij.nl erkend als opleidingsinstelling en is geregistreerd bij het CRKBO.

Nynke.jpg
bottom of page