top of page

Over Nynke van der Bij (1965)

Nynke%20(8)_edited.jpg

Het is mijn droom om te mogen doorgeven wat ik in zo’n 35 jaar heb geleerd, ervaren en ontwikkeld. Er is namelijk een veel kortere route naar heling mogelijk door gefocust te werken via de emoties en het lichaam! Verhalen zijn belangrijk om te delen, als er maar echte verbinding mee is. Mijn motto: vertel wat je voelt en voel wat je vertelt.

Ik heb alles ervaren en toegepast in mijn eigen leven en juist daardoor weet ik hoe belangrijk het is om op werkelijk niveau contact te maken met mezelf, de klant, de pijn en het lichaam!

 

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in mijn eigen praktijk; ik ben een gedegen opgeleide en zeer ervaren therapeut, onder andere in de Gestalt-psychotherapie, Lichaamsgericht werken, Traumaverwerking & agressie-therapie, EMDR en Non-duale Begeleiding. Ik ben tevens Leefstijl en vitaliteitscoach.

 

Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier coaches in opleiding een eerste kennismaking mogen laten maken met de kracht van het werken met emoties en de taal van het lichaam leren te ontdekken.

Tevens heb ik talloze mensen individueel of in een groep gecoacht. Want ik weet als geen ander hoe ontzettend verrijkend het is om echte verbinding te maken met alles wat er in je leeft!

Door mijn leergierigheid en durven combineren en spelen met alles wat ik heb ervaren, heb ik veel geleerd.  Mijn leven heeft mij alle lessen bezorgd om nu te zijn wie en wat ik nu ben. En dat ik oprecht en volmondig JA kan zeggen tegen mezelf!

bottom of page