top of page

1 op 1 coaching

ZIEN Wie je bent, ZIJN wie je bent

Stel je voor dat je je leven zou kunnen gaan leiden in het hier en nu zoals jij dat graag wilt!

 

Met zorg, liefde en aandacht voor je omgeving én jezelf. In contact zijn met je eigen grenzen, je eigen 'ja's' en 'nee's', je eigen wensen. In een relatie waarin je de ander liefhebt en gelijkwaardig bent in plaats van afhankelijk zijn en nodig hebben. In een lichaam waarin je je prettig voelt, dat vertrouwt is en waar je van houdt.

Het gaat om te zijn wie jij zelf bent en wie jij wilt zijn! Leven in deze vrijheid, vanuit jouw waarheid kiezen wat voor jou goed is, je grenzen stellen, relaties aangaan op basis van gelijkwaardigheid, eerlijkheid en openheid.

Je wilt het wel veranderen, je weet alleen niet hoe, je durft niet, je kunt het niet alleen, het is eerder ook al niet gelukt...... Als je er écht voor kiest om te veranderen, dan kan ik je de handvatten geven om dat ook te gaan doen.

 

Jou helpen jouw waarheid te leven vanuit jouw vrijheid is mijn grote passie! Als jij écht wilt, jezelf weer wilt worden en weer wilt leven. Als je lef en durf hebt om dit proces aan te gaan, alleen wel een duwtje in de rug kunt gebruiken, dan kan en wil ik je helpen dit te doorwerken om zo steeds meer te worden wie jij bent; een prachtig zuiver en écht authentiek mens!!

 

De weg erheen is niet altijd simpel of pijnloos; het alternatief van een sukkelend en slapend leven ('is dit alles') is volgens mij nog veel pijnlijker. En voor jou? Ben jij er aan toe om 'wakker' te worden en te kiezen?
 

Gratis kennismaking
Wil jij écht afrekenen met hoe het altijd is geweest en gegaan, neem dan nu contact met me op voor het maken van een gratis kennismakinsgesprek. Dit kan persoonlijk of via zoom.

Je wilt immers weten met wie je in zee gaat.

De sessies vinden plaats in Ezinge, op afspraak in Ommen en kunnen ook online.

Tarief individuele sessie:

Vanaf 1 januari 2022 is het tarief €125 (btw-vrij) voor 1 uur en een kwartier.

Partner werk:

 

Het is ook mogelijk om samen met je partner te komen. Het is hoogst bevrijdend om samen te onderzoeken waar je patronen toch vandaan komen en het is bijzonder helend om samen een Oer-au-sessie te hebben. Daarnaast wordt er gekeken naar wat de relatie van júllie nodig heeft om het goed te hebben. Ook kan er gewerkt worden met diverse technieken, zoals bijvoorbeeld een Inquiry of Puur Luisteren.

Tarief voor stellen is €75 per persoon per uur.

bottom of page