top of page

Ervaringen van klanten over mijn manier van werken

*** Nynke is een heerlijke nuchtere coach die mij binnen no time contact met mijn kern laat maken. Haar eerste vraag zal zijn; “hoe zit je hier”. Dit doet ze op zo’n manier dat het mij gelijk naar binnen trekt. Ze raakt de juiste snaar, ze nodigt uit en heeft gelijk een prettige toon, sfeer, ik voel me veilig bij haar.

 

*** Jouw kennis van emoties en patronen en hoe deze in het hier en nu te voelen en te laten zijn, werkt heel bevrijdend en geeft ruimte. Door heel liefdevol samen met mij te kijken naar mijn verdriet en pijn, is het weer gaan stromen in mijn lijf en voel ik me weer als één geheel.

 

*** Wat het me oplevert om zo gecoacht te worden door Nynke is dat ik écht contact met m’n kern maak en waar het echt om gaat. Alle puzzelstukjes vallen op hun plek, het geeft inzicht waarom ik me voel zoals ik me voel en waar dat vandaan komt en waar ik nog aan kan werken. Het geeft me een gevoel van “het komt goed” en “het is al goed”.

Een prachtige en sterke manier van coachen die me heel veel inzicht gegeven heeft waardoor ik me krachtiger voel.

 

*** Nynke is in mijn ogen een warme, nuchtere en eerlijke vrouw die niet schroomt om eerlijke feedback te geven. (…) Hierbij heb ik gemerkt dat Nynke op een concrete manier diepgang in het gesprek kan brengen. Ze komt snel tot de kern waarbij ze in staat is om de diepe emotie te bereiken. Dit doet ze op een uiterst respectabele manier.

bottom of page