top of page

"Inspirerende dagen waarbij je geniet, tot stilstand komt

om weer thuis te komen bij jezelf"

 

ZIJN AAN ZEE, 2-daagse 
 
Je onttrekt je voor 2 dagen uit je dagelijks leven, zodat je stil kan staan. De focus compleet op jezelf én de zee!  En niet op al het andere wat er buiten om je heen speelt.
Stilstaan bij jezelf: hoe is het nu met mij? Wat leeft er nu in mij? Wat is voor mij belangrijk? Wie ben ik nu? Wat in mij heeft nu tijd en aandacht nodig? En ontdek hoe de zee je spiegelt...
 
De ZEEEE
En om dat te doen, zitten we op een hele bijzondere locatie in Camperduin, met de voeten al in de ZEEEE!  Tijdens de oefeningen maken we gebruik van de zee, het strand en de wind om contact te maken met je binnenwereld. De doorgaande beweging die de zee maakt spiegelt dingen in jou, op een andere manier dan de buitenwereld.  

​​

‘…Want in het oog van de orkaan is het stil!

En in die stilte zit je vrijheid!

Daar zit je Zelf, je heelheid, je Zijn

En jij, jij staat stil

In de stilte

Te midden van al het geraas…

van binnen naar buiten geraakt en

van buiten weer naar binnen kerend.

zacht, openen en opnieuw verbinden…’

Zijn aan Zeee, Nynke van der Bij

We onderzoeken onze orkaan en wat ons uit de stilte jaagt. We staan stil bij wat er nodig is, welke lagen in ons gezien willen worden, wat ze van ons nodig hebben en hoe ze ons kunnen dienen. Door te herijken kunnen we stromen en ons weer beter verhouden met de buitenwereld.
 
Verdiepend programma
We hebben een verdiepend programma waarin we oefeningen doen, allen gericht op het ‘ontmoeten van jezelf’. Afwisselend in stilte, met een oefenpartner of gezamenlijk als groep, binnen in de trainingsruimte en vooral ook buiten op het strand.

Kortom:

  • Wil je voor 2 dagen de focus op jezelf, en stilstaan bij wat jíj nu nodig hebt?

  • Wil je weer thuiskomen bij jezelf, op een mooie locatie aan zee zodat je ook lekker kunt genieten, ontspannen en uitwaaien?

  • Wil je een prachtig verdiepend 2 daagse programma waar alles mag en er ruimte is voor je eigen inbreng?

  • Wil jij het ultieme vakantiegevoel combineren met 2 dagen verstillen en verdiepen?

 

 

Waar

Laguna Beach in Camperduin/Schoorl: een supermooie en ruime locatie waarbij we optimaal gebruik kunnen maken van de zaal met uitzicht op het strand, het het strand zelf en natuurlijk... de ZEE!

Wanneer

16 en 17 september 2023

 

Kosten

€475,- voor de twee dagen. Hier zitten koffie/thee en heerlijke lunches bij in. Dit is exclusief overnachting. In Schoorl en omgeving zijn genoeg plekken waar je kunt overnachten. 

 

bottom of page