ZIJN AAN ZEE, 2-daagse 

"Inspirerende dagen waarbij je geniet, tot stilstand komt

om weer thuis te komen bij jezelf"

​​

‘…Want in het oog van de orkaan is het stil!

En in die stilte zit je vrijheid!

Daar zit je Zelf, je heelheid, je Zijn

 

En jij, jij staat stil

In de stilte

Te midden van al het geraas…

 

van binnen naar buiten geraakt en

van buiten weer naar binnen kerend.

zacht, openen en opnieuw verbinden…’

Zijn aan Zee 2021

De bijzondere situatie van afgelopen jaar heeft ons geraakt, eenieder van ons. Voor velen was het schrikken, aanpassen en weer door, voor sommigen een unieke kans om te groeien, en voor anderen een aardverschuiving met onrust, spanning en verlies.

 

Wat gaan we doen?


We zitten op een hele bijzondere locatie, met de voeten al in de zee! We maken gebruik van de zee en de doorgaande beweging die de zee maakt: van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.

We onderzoeken onze orkaan en wat ons uit de stilte jaagt. We staan stil bij wat er nodig is, welke lagen in ons gezien willen worden, wat ze van ons nodig hebben en hoe ze ons kunnen dienen.

Dit doen we door een programma met vele oefeningen, allen gericht op het ‘ontmoeten van jezelf’. Afwisselend in stilte, met een oefenpartner of gezamenlijk als groep, binnen in de trainingsruimte en vooral ook buiten op het strand.

De 2-daagse biedt ruimte aan ieders persoonlijke inbreng en ervaringen.

 

Wat levert dit weekend je op?

Loskomen van ‘gedoe’ of drukte in je hoofd.

Opnieuw verbinden met jezelf, uithuilen en opnieuw beginnen, zodat je je stevig verankerd voelt in het oog van jouw orkaan!

 

En natuurlijk ook uitwaaien, ontspannen, genieten, lekker eten en drinken, met een prachtig verdiepend programma waar alles mag zijn.

Waarom de zee?

De zee spreekt een ander deel in jou aan. Het helpt je de draaikolk los te laten zodat je kunt zien waar de stilte begint en de orkaan loslaat. De zee spiegelt vanuit een ander perspectief.

De zee en het strand bieden voorts de ruimte, het ritme en de vrijheid waarin het makkelijker is om te zijn, met alles wat er is.  En in verbinding met wie je bent, je zelf te zijn.

 

Waar

Laguna Beach in Schoorl: een supermooie en ruime locatie waarbij we optimaal gebruik kunnen maken van de zaal met uitzicht op het strand, het het strand zelf en natuurlijk... de ZEE!

Voor wie


Deze 2 daagse is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan weer thuiskomen bij zichzelf.

Wanneer

* zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021, van 9.30 tot 17.00 uur, of

* zaterdag 25 en 26 september 2021, van 09.30 tot 17.00 uur.

 

Kosten

€369,- voor de twee dagen. Hier zitten koffie/thee en luxe lunch bij in. 

Als je voor 1 mei aanmeldt, kost het je maar €349,-.

In Schoorl en omgeving zijn genoeg plekken waar je kunt overnachten. 

 

Corona

Uiteraard houden we ons aan het Coronaprotocol. Dat houdt ook in dat we werken met een kleine groep en de afstand bewaren.

Als het niet door kan gaan i.vm. Corona-maatregelen, dan kun je je inschrijving óf verzetten naar de volgende datum, óf je krijgt je geld terug.

De week voor de training ontvang je een Corona zelftest. Mocht je onverhoopt Corona blijken te hebben, dan blijf je uiteraard thuis en ontvang je je geld terug.

Nynke van der Bij

06 - 400 076 65 nynkevanderbij@gmail.com

Ezinge, Ommen en online:)