top of page

Over Nynke van der Bij (1965)

Door mijn leergierigheid en durven combineren en spelen met alles wat ik heb ervaren en geleerd, ontstond er geleidelijk aan een geheel nieuwe variant.

Ik heb alles ervaren en toegepast in mijn eigen leven en juist daardoor weet ik hoe belangrijk het is om op werkelijk niveau contact te maken met mezelf, de klant, de pijn en het lichaam!

Er is een veel kortere route naar heling mogelijk door gefocust te werken via de emoties en het lichaam! Verhalen zijn belangrijk om te delen, als er maar echte verbinding mee is. Mijn motto: vertel wat je voelt en voel wat je vertelt.

 

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in mijn eigen praktijk; ik ben een gedegen opgeleide en zeer ervaren therapeut, onder andere in de Gestalt-psychotherapie, Lichaamsgericht werken, Traumaverwerking & agressie-therapie, EMDR en Non-duale Begeleiding.

 

Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier coaches in opleiding een eerste kennismaking mogen laten maken met de kracht van het werken met emoties en de taal van het lichaam leren te ontdekken.

 

Wist je...

…dat ik begin deze eeuw al eens de Telegraaf heb gehaald, met een artikel in de bijlage VROUW, over mijn kursus “Beter Boos Zijn?...!”   Een zeer succesvolle training die ik ontwikkelde over de kracht van boos-zijn en hoe gezond het is om daar goed mee te leren omgaan!

 …dat mijn ontwikkelings-pad al heel vroeg begon, en dat ik nu, uiteindelijk, alles op zijn plek zie vallen!  Dat mijn leven mij alle lessen heeft bezorgd om nu te zijn wie en wat ik nu ben. En dat ik oprecht en volmondig JA kan zeggen tegen mezelf!

 

…dat ik als geen ander weet hoe ontzettend verrijkend het is om echte verbinding te maken met alles wat in mij leeft!

…dat ik spreek uit eigen ervaring, dat emoties de POORT zijn naar heling en transformatie!

 

En dat het mijn droom is om te mogen doorgeven wat ik in zo’n 35 jaar heb geleerd, ervaren en ontwikkeld!

Nynke%20(8)_edited.jpg
bottom of page