top of page

'Emotie is de onmiddellijke ingang
naar bevrijding'

Herken je dat?

  • regelmatig denk je ‘ik wil dit niet' en het toch doen omwille van de lieve vrede? want je wilt toch niet dat ze jouw als egoïstisch beschouwen..

  • je geeft veel, krijgt alleen nog altijd niet wat jij eigenlijk nodig hebt, want je gelooft nog steeds dat als je maar genoeg geeft, dat er dan vanzelf 'het goede' terugkomt..

  • je relaties lopen vast, want iets in jou is geblokkeerd geraakt in de loop van je leven, door je ervaringen met liefde..

  • vaak het gevoel hebben door anderen geleefd te worden? want je vindt het spannend om écht (bij) jezelf te zijn en te blijven!

  • je ten diepste wel weet wie en wat je bent, maar af en toe al die stemmetjes toch weer gelooft, zodat het gaat malen in je hoofd en je je contact met je Essentie weer kwijtraakt...

Je wilt het wel veranderen, je weet alleen niet hoe, je durft niet, je kunt het niet alleen, het is eerder ook al niet gelukt.... en al die boeken over bevrijding en Zijn leveren je toch geen blijvende verandering op...

Als je hier écht voor kiest, dan gaan we samen aan de slag om bij jeZelf thuis te komen.

De weg erheen is niet altijd simpel of pijnloos; het alternatief van een sukkelend en slapend leven ('is dit alles') is volgens mij nog veel pijnlijker.

Want stel je voor dat je je leven zou kunnen gaan leiden in het hier en nu zoals jij dat graag wilt! Het gaat om ZIJN wie jij bent en ZIEN wie jij bent!   

Jou helpen jouw waarheid te leven vanuit jouw vrijheid is mijn grote passie!

Als jij écht wilt, jezelf weer wilt worden en weer wilt LEVEN! Als je lef en durf hebt om dit proces aan te gaan, alleen wel een duwtje in de rug kunt gebruiken, dan kan en wil ik je helpen onderzoeken wat je nog klein houdt:

* doorzien dat het iets van ooit is, waarmee je in het hier en nu samenvalt

* en doorvoelen van de lading die er nog op zit om je zo  te helpen bevrijden van oude lading die je nog steeds hedentendage in je keurslijf houdt.

Om zo te doorwerken wat jou weerhoudt je Zelf te zijn én te blijven!

Ben jij er aan toe om 'wakker' te worden en te kiezen? 

Interesse? Kom naar een van mijn trainingen/opleidingen of mail me voor een kennismakings-kopjethee! Live of online:) dan gaan we met z'n tweeën aan de slag.

 

 

Warme groet,  Nynke

Emoties gaan niet over "praten over..."
maar over luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft

Nynke: 'Als je het één keer ziet, kun je het niet meer niet zien!’

Barbara over de Leergang: “Ik had niet gedacht dat ik zo snel met de materie aan de slag kon!"

Op dit moment worden alleen 1 op 1 sessies aangeboden. Dit kan in Ezinge, Ommen of online.
https://www.nynkevanderbij.nl/1-op-1-coaching

Nieuwe plannen voor het najaar komen binnenkort op de agenda.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan weet je altijd alles als eerste:)

bottom of page