top of page

Zichtbaarheid voor coaches en ZZP-ers

 

HALLO COACH OF ZZP-ER! OOK ZO’N MOEITE MET JE ZELF ZICHTBAAR MAKEN??

Kruip onder je steen vandaan! Van moeizaam ondernemen naar flow, vertrouwen en kracht!

Het is zo makkelijk gezegd allemaal: als je iets wilt als één-pitter, dan moet je je zichtbaar maken. En dat is dan ook de boodschap van veel business-coaches: online is het platform, profileer je daar!

Maar wat als dat steeds maar niet wil? Wat als er ondanks alle onlinetrainingen van de meest fantastische coaches - die in hun 10 of 12 stappenplannen je precies vertellen hoe het moet, en heel wijs tegen je aan praten -  jij toch steeds weer aanloopt tegen je eigen blokkades…      Wat als je na een gave training een jump maakt en je neerzet in de wereld, maar als de adrenaline uitgewerkt is, bevind je je gewoon weer onder je steen..

En toch wil je je (coach)praktijk neerzetten want je gelooft in wat je doet.

 

Dan zal je eerst de weg naar binnen moeten maken. Naar de kern binnen jezelf waarom het je telkens maar niet lukt om je zichtbaar te maken als de ondernemer die je bent en waar je van droomde.

 

Neem een diepduik naar je grootste zichtbaarheidsbelemmering, je OER-AU en werk van daaruit aan je ondernemersdromen. Als je werkelijk durft af te dalen naar de oorsprong van je blokkades, en je overtuigingen en pijn werkelijk erkent, doorziet en doorvoelt, dan kun je echt gaan stralen, authentiek, vanuit wie jij bent!

 

Doel

Na dit traject maak jij je als ondernemer blijvend zichtbaar en weet je je hierbij op je eigen authentieke wijze te profileren en geef je op deze manier vorm aan jouw onderneming.

Dit traject duurt 6 maanden en ziet er als volgt uit:

  • Motivatiebrief met je leerdoelen, gevolgd door een individueel intakegesprek met de trainer(s)

  • Live dagen op 22, 23, 24 augustus en 20 en 21 september 2021

  • Intervisie (online) in oktober en  december 2021

  • Individueel spreekuur (online) op .. november 2021

  • Module 3 (live) op .. januari 2022

 

 

Wat verwachten we van jou?

Dat je bereid bent en je openstelt om die diepte in te gaan. Je staat voor je praktijk/onderneming en je voelt een stevig commitment met je verlangen. Je wilt werken aan je zichtbaarheid, sterker nog, misschien ben je er wel super zat van! Terwijl je deepdown nog steeds dat brandende verlangen hebt.

Ben jij er werkelijk klaar voor?

 

Concrete resultaten

  • Inzicht in en anders om kunnen gaan met je grootste belemmering rondom zichtbaarheid

  • Je verlangen helder op je netvlies, volledig voelbaar en tastbaar

  • Concrete stappen richting je droom, werkelijke commitment, geen voornemens maar acties

  • Duurzaam effect, hier heb je blijvend wat aan

Door wie:

 

Nynke van der Bij:

Op verhelderende wijze en met nuchterheid en humor neemt ze je mee zodat je op wezenlijk niveau iets écht kunt veranderen! Bovendien is ze zeer ervaringsdeskundig op het gebied van onder je steen blijven zitten. Ze weet er zóveel van, dat ze ieder trucje gelijk doorziet.

Zij werkt op het snijvlak van (Gestalt)Psychotherapie en Spiritualiteit(Advaita Vedanta). Haar mantra: Doorzien dat het iets van ooit is en doorvoelen wat er nog zit aan lading! Ze is als geen ander, in staat om je in korte tijd naar de kern van je probleem terug te voeren, naar je OER-AU! De oorsprong van je blokkade en precies daar waar ooit de aloude dans tussen koekjes en straf begon. 

Zó bevrijd je je van oude dingen. En leef je je leven vanuit het Verlangen wat je hebt en niet vanuit de Angst die je op je plek houdt!

 

Ze geeft de Leergang: De Kracht van het Coachen op Emoties en geeft daarnaast regelmatig 3-daagse intensieve trainingen over bijv Grenzen en weerbaarheid, 1-, 2-, of 3-daagse Zijns-trainingen en blokken Lichaamsgerichte Coaching.

Ramon van Meegersen:

Hij is van oorsprong Bedrijfskundige met een marketingspecialisatie. Als trainer en coach werkt hij met elementen van Systemisch werk, NLP, omgaan met belemmerende overtuigingen en provocatie. Diepgang, afwisseling, dynamiek en concrete stappen kenmerken zijn werkwijze.

 

Binnen en buiten je comfortzone is waar the magic happens. Hij is zelf ruim 21 jaar ondernemer en kent zelf de interne saboteurs maar al te goed. 

 

Zijn motto: heet deze saboteurs welkom in je leven in plaats van er continu tegen te vechten. Geef ze een plek in de hoek van je kamer, kopje koffie erbij, maar geen koekje, want jij zelf zit achter het stuur van je leven!

Investering

De investering bedraagt: 1.750 euro ex. BTW. Als je je inschrijft voor 30 juni 2021, bedraagt de investering slechts 1.499 euro ex. BTW.

De prijs is inclusief koffie/thee en een luxe verzorgde lunch op een fantastische locatie in een natuurgebied in Dalfsen! Er zijn ook eenvoudige overnachtingsmogelijkheden op de locatie. Voor meer info, mail Nynke

bottom of page