top of page

Aandachtsessies

"Verbluffend hoe snel je tot de kern komt, ook online! Super waardevol, dat wil ik veel vaker, wat heerlijk weer tijd echt voor mezelf"


Geinspireerd door de pilot "in het oog van de orkaan" heb ik besloten om dit soort online sessies vaker te gaan aanbieden. Een keer per maand op een ochtend en 1 keer per maand op een avond.

 

Er staat per keer een thema centraal en we werken steeds met eenvoudige maar zeer doeltreffende schrijf- en/of tekenopdrachtjes. Je hoeft niks te kunnen! Alleen bereid te zijn om te voelen en met je zelf aan de slag te gaan.

We starten met aankomen in het hier en nu. Dan volgt een meditatie waarin er op het thema wordt verdiept.  Dan volgt een schrijf- of tekenopdracht, die uitblinken in eenvoud maar vreselijk effectief zijn, want ze brengen je in no time weer thuis! En in deze tijden zijn eenvoud en thuiszijn toch behoorlijk essentieel!

Deze sessie is anderhalf uur gerichte aandacht voor jou en niet voor werk, kinderen, binnenzitten, frustraties, lockdown en al het andere wat er buiten om je heen speelt. Maar ‘gewoon’ ‘even’ tijd voor jezelf: hoe is het nu met mij? Wat leeft er nu in mij? Wat is voor mij belangrijk? Wat is er nodig?

"Mijn eerste ervaring met een aandachtsessie onder begeleiding van Nynke was ver boven mijn verwachting! Ik ken Nynke als (voor mij de enige) coach die mij uit mijn hoofd naar mijn hart kan begeleiden, maar of dat via een beeldscherm ook zou lukken, zonder het voelen van haar energie? ABSOLUUT! Het resulteerde in 1.5 uur focus, rust, prachtige visualisaties and zoals de naam van de aandachtsessie al deed vermoeden: GROEI! "Christine

Data en thema's:

Groei:

Deze sessies zijn in maart en april geweest.

Stromen:

Deze sessies zijn in april en mei geweest

Acceptatie:

Deze sessies zijn in april en mei geweest 

Loslaten:

  • maandagochtend 12 juli van  9.30 - 11.00 

 

Kosten: €15,-

Waar: Online zoom sessie. Je krijgt een link naar een zoom meeting 1 dag van te voren toegestuurd.

bottom of page