top of page

4/5-Daagse

Moeiteloos LEVEN

4/5 daagse Summerschool of retraite: Moeiteloos Leven

 

Het is net als een verfbad: hoe langer je de stof in het verfbad laat weken, hoe meer kleur de stof opneemt. Dat is bij de ‘’Moeiteloos’’-cyclus ook het geval.

 

De intensiteit wordt hoger naarmate we langer afstemmen op Bewustzijn, dat wat we ten diepste zijn. We doorzien en doorvoelen makkelijker wat er aangeboden wordt vanuit onze Essentie en we zijn met wat is. Met alles wat is.

 

In dit blok o.a. het ritueel Ontwaken van het Spirituele Hart! Ons menselijke hart kan niet anders dan gedeukt, gebutst en gekwetst zijn door alles wat we meemaakten. De neiging is om het af te sluiten en om de kwetsuren heen te leven. Door diep naar binnen te gaan en je te verbinden met je Spirituele Hart, kun je ervaren dat er ook iets in jou is, dat nooit geleden heeft onder welke afwijzing, kwetsuur dan ook! Daar stroomt ALTIJD en MOEITELOOS de Liefde! In verbinding met deze oerbron, onveranderd en aanwezig, is het mogelijk je hart te helen, zodat Liefde gewoon weer stroomt… moeiteloos…

 

De retraite is deels in stilte en is met overnachtingen: om zonder afgeleid te worden door de buitenwereld te zijn met wie je ten diepste bent: liefde, ruimte en vreugde!

 

Om mee te doen aan de retraite is het wenselijk dat je de 3daagse in ieder geval ook al hebt gedaan.

4-daagse Summerschool staat in principe open voor iedereen die de 1daagse heeft gevolgd en die een midweek aan zichzelf en aan zijn/haar coachende vaardigheden wil werken, Moeiteloos Coachen😉

 

Nadere info van de Summerschool en de retraite worden nog bekend gemaakt.

bottom of page