top of page

3-Daagse

Moeiteloos BLIJVEN

Je begint te wennen aan de staat van Moeiteloosheid! Toch komen er af en toe nog boodschappen van ooit, die ons intern op een zijspoor duwen.

In deze 3-daagse komen naast de basisvormen: ZIJN met wat IS, doorzien en doorvoelen van onaffe stukjes, ook wat meer gerichte thema’s aan bod: we zoomen in op de boodschappen uit het huis van ooit, hoe ze te horen, hoe ze te duiden en hoe er op te antwoorden.

We leren zien hoeveel lijden het in ons dagelijks leven veroorzaakt als de volwassene samenvalt met het kind van ooit: hoe je in je ‘volwassen’ lichaam je weer voelt en gedraagt als dat kind van ooit wat afgewezen of gekwetst werd.

 En hoe dat het dagelijkse leven in het hier en nu op zijn minst nog al verwarrend maakt!

Als we kunnen herkennen hoe kwetsures van ons innerlijk kind, ons huidig gedrag kunnen bepalen, dan kunnen wij als volwassene leren, daarvoor zorg te dragen.

 

Dat maakt ons vrij, want we hoeven niet meer vanuit het kind-perspektief te buigen, te zwijgen of met lege handen te staan.

 

We ontdekken hoe de moeiteloosheid weer stroomt als we kontakt maken met het onaffe verlangen van ooit.

Dat maakt ons ook Vol-Wassen mensen. Waarin we verantwoordelijkheid dragen voor ons gedrag, ons verlangen en onze shit. Dat geeft een diep gevoel van vertrouwen, gedragenheid en dankbaarheid!

Voor wie?

Iedereen die de 1- en 2-daags heeft gevolgd.

Investering

€525,- inclusief BTW, koffie/thee, soepje en sapje.

Waar

Groningen

Datum

Nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. 

bottom of page