top of page

2-Daagse

Moeiteloos ZIJN

De basis is na de 1-daagse duidelijk: als je Bent met alles wat Is, dan blijf je in de eenheid, immers: niet-twee: JA tegen alles, je JA en JE NEE!!  

Vanuit dit gevoel van verruimd bewustzijn ervaren we dat er allerlei oude overtuigingen/geloof/oud zeer omhoog kunnen komen. In ons dagelijks leven wordt dit vaak ervaren als lijden/pijn/gepieker/kramp etc maar eigenlijk vraagt iets in ons om Erkenning, om te worden doorzien en doorvoeld. Door er echt kontakt mee te maken, lost het op en laat het los. Niet door er aan te gaan ‘werken’, maar omdat het er mag ZIJN!

We ontdekken steeds meer hoe datgene, wat we onze persoonlijkheid noemen, lijkt te zijn opgebouwd uit allerlei onaffe ervaringen van ooit, zowel positieve als negatieve. Zodra wij met echte liefdevolle aandacht kunnen stilstaan bij de oer-AU hieronder, kunnen we onszelf helpen bevrijden van de dwingende gedachten en overtuigingen die in ons dagelijks leven vaak aanwezig zijn als malende gedachten, gevoel van tekort, lijden, fysieke pijnen etc.

In deze dagen wordt door de zorgvuldige opbouw een veilige bedding geschapen waarin er veel persoonlijke aandacht is voor ieders proces.

Het doorzien en doorvoelen levert op dat het organisme in ruststand terugkeert. Dit kan ervaren worden als stille leegte, aanwezig zijn zonder moeite te doen, energie, liefde.

Voor wie

Iedereen die de 1-daags heeft gevolgd.

Investering

€345,- inclusief BTW, koffie/thee, soepje en sapje.

Waar

Groningen

Datum

Nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. 

bottom of page