top of page

Online Masterclass

Emoties vaag en zweverig? Echt niet! 

Ontdek wat emoties jou te vertellen hebben en maak je leven simpeler

vrijdag 4 februari: 09.30 - 11.00 uur
dinsdag 15 februari: 19.30 - 21.00 uur
 

 

Deze masterclass is voor iedereen die zoekt naar dieper contact met zichzelf en naar een manier om het leven simpeler te maken.

Ben je coach? Wat je leert in deze masterclass kun je ook  inzetten bij je clienten.

Emotie is informatie

Er zijn vier basis emoties: boos, bang, bedroefd en blij.  Blij zijn vinden we een fijne emotie. De emoties boos, bang en bedroefd voelen we liever niet.  Waarom eigenlijk niet?  

Want elke emotie heeft zijn eigen kwaliteit en kracht. Elke emotie vertelt je namelijk iets over jezelf, en als je dat kunt zien, ontdek je dat emotie informatie is!

Lichaam geeft informatie

En dat leer je in deze masterclass: jouw lichaam geeft je belangrijke informatie en is volstrekt authentiek, wijs en heel betrouwbaar!  

 

Je leert naar je lichaam te luisteren én het te horen. Voelen wat er hier nu leeft, in je lichaam voelen wie je bent. Nu, hier, doe je het altijd goed.

Koekjes en straf

Je lichaam is een hele goede ingang om op zoek te gaan en af te dalen naar jouw patronen en overtuigingen. Over die dingen die jou zo op je plek houden, je overtuigingen, je do’s & dont’s, je eigen “koekjes & straf”-mechanisme!

Als kind bouw je namelijk muurtjes op: als ik dit doe krijg ik een “koekje” en als ik dat doe, krijg ik “straf”. Bijvoorbeeld: als ik een kopje thee zet voor mijn moeder krijg ik een aai over mijn bol (= koekje), en als ik mors dan wordt mijn moeder boos (=straf). Heel simpel.

Iets van "ooit"

Het zijn patronen en overtuigingen die aangejaagd worden door ‘iets van ooit’, het houdt je stelselmatig op je plek, waar jij geen weet meer van hebt, maar je lichaam wel en dat wil er wel van af!

Door onderzoek te gaan doen naar je koekjes & straf, door goed naar je lijf en de informatie hierin te luisteren, kom je beter in contact met jezelf. En dat kan met een heel simpel stappenplan!

En zo zijn emoties de weg naar een leven dat veel simpeler kan,  de weg naar een leven vanuit jezelf!

OVER NYNKE...

Volgens haar cliënten is ze een echte Wonder Woman, de koningin van emoties en absoluut excellent als het gaat om haar cliënten de ruimte te geven voor hun eigen proces.

 

Zelf noemt ze zich een nuchtere Groningse, met beide benen stevig in de Hollandse klei. Met meer dan 25 jaar ervaring als Gestalt-psychotherapeut en haar steeds meer naar buiten komende spirituele helderheid combineert ze het beste van twee werelden.

 

Nynke heeft de afgelopen 30 jaar heel veel mensen geholpen bij het leren her- en erkennen van emoties. Door haar eigen zoektocht en ervaring ontwikkelde ze een veel kortere route naar vrijheid en vreugde. Dit is vooral ook de basis voor de leergang. Daarnaast heeft ze vele jaren met veel plezier en vooral veel succes de EQ module gegeven aan de MARK Academy voor Leefstijl en Vitaliteit.

 

In 2019 heeft ze haar eigen Leergang Coachen op Emoties ontwikkeld, die in 2020 erkend is door Kabiz. En sinds 2021 wordt Nynkevanderbij.nl erkend als opleidingsinstelling en is geregistreerd bij het CRKBO.

Nynke.jpg

Levenskunst / Nynke van der Bij

KvK nr: 02091379

BTW nr: NL001441770B27

Canadalaan 1, 9728 EA Groningen

06 - 40 00 76 65 nynkevanderbij@gmail.com

bottom of page