top of page

Feestelijke Openingsdag Emotie Academie op 29 januari 2023!

Misschien heb je mijn nieuwsbrief of de social media wat gevolgd en weet je het al!
En anders heb ik een nieuwtje voor je: er is iets nieuws ontstaan, nl De Emotie Academie! Met als subtitel: want wij geloven in de kracht van voelen!

De Emotie Academie is ontstaan vanuit en met een intervisiegroep van de leergang Coachen op Emoties 21/22. We, Barbara Griffioen, Monique de Bruijne, Ruth Sas en ik, ontdekten dat we allen de liefde voor het ‘emotiecoachen a la Nynke’ deelden. We voelden allemaal de drive om dit meer in de wereld te zetten! Het leven vanuit verbinding zou voor zoveel mensen zo’n stuk simpeler kunnen worden!
We kwamen er achter dat ieder op zich alleen aan het bedenken was en we wilden hier graag in samenwerken..
En eigenlijk heel organisch ontstond zo de Emotie Academie! Een plek waar van alles te leren, ontdekken en ervaren valt over emoties, hun kwaliteiten, verbinding en hoeveel verdieping en bevrijding het je kan opleveren om er naar tóe en doorhéén te gaan, in plaats van er ómheen en bij weg.
(de website is nog in de maak...)

Om dat te vieren hebben we een feestelijke dag georganiseerd op zondag 29 januari bij Isis Sofia in Dalfsen!

Wij zouden het geweldig vinden om te merken dat de kracht van voelen leeft bij velen en dat er een grote groep komt om de oprichting van de Emotie Academie te vieren!

Om de kosten hoef je het niet te laten, it’s all on us: we vragen een kleine bijdrage voor de lunch en de huur van de ruimte, te weten €29! En mocht je nog een nieuw iemand meenemen dan betaalt jouw gast slechts €22,50! en dat voor een dag vol verdieping en verbinding(en lekker eten:)!

Wij worden er zo blij van om dit neer te zetten en geloven er in met hart en ziel! Dus we hopen, héél erg, dat jij er bij bent!!Warme groet,

Barbara Griffioen
Monique de Bruijne
Ruth Sas en
Nynke van der Bij

 

bottom of page