10-daagse bijscholing De Kracht van het Coachen op Emoties

Heb je het gevoel dat er veel meer valt te doen met het coachen op emoties en wil je meer leren over verdieping aanbrengen in je coachsessies met behulp van emoties? 

En je voelt dat je toe bent aan een volgende stap in je coaching? 

 

Volg dan de 10-daagse leergang: De kracht van het Coachen op Emoties die op 8 mei as start.

 

Je ziet inmiddels als coach dat er onder de coachvraag vaak nog een diepere vraag ligt verscholen;

je weet hoe je jouw klant kunt meenemen om daar te verkennen wat er is; en je wilt leren hoe je daar dan vervolgens als coach op dat wezenlijke en diepe niveau echt gaat helpen doorvoelen en verwerken!

Zodat er ontspanning en ruimte ontstaat en mogelijkheden voor echte persoonlijke groei!

                                                                                                

 

Tijdens deze opleiding leer je: 

  • Alles over emoties: hoe ze eruitzien, in al hun verschijningsvormen, en hoe je ze kunt benoemen en inbrengen in de sessie.   Dit zorgt ervoor dat je als coach in no time tot de kern komt. Bovendien leer je je klant zo op zichzelf te reflecteren en hierdoor weer regie te nemen over het eigen leven!

  • Je leert te werken met de diverse methodes, waaronder Het Trappenhuis, Werken met de Oer-AU, om in korte tijd echt en diepgaand contact te maken met wat er aandacht vraagt.

  • Hoe je bij de laag onder de vraag onder de vraag komt, en dan leer je naadloos schakelen naar het ‘echte verhaal’ dat precies daar en dan verteld wil worden. 

  • Over het ontstaan van patronen in het leven, de ontwikkeling van kind naar volwassene, je leert herkennen wanneer een Innerlijk Kind-deel getriggerd en aktief is en hoe je daar mee kunt werken zodat er werkelijke heling kan plaatsvinden.

 

Je leert coachen vanuit het Hier en Nu, met inzetten van stilte en aandacht zodat je klanten ontdekken hoe fijn het is om de tijd, rust en aandacht te krijgen om te mogen zakken vanuit hun hoofd naar hun hart zodat er ook werkelijke aandacht is voor dat wat diep van binnen leeft. 

Dit zorgt ervoor dat jij je klant kunt helpen naar een veel beter kontakt met zichzelf en een stap verder in hun leven.

 

Je bouwt in de loop van de bijscholing een schat aan informatie, tools en methodieken op, om op elk moment en elk niveau met emoties en het lichaam als ingang te kunnen werken. 

 

 

Waar?

De bijscholing vindt plaats in Groningen/Ommen

 

Aanmelden: 

Meld je nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek! Dan gaan we samen in gesprek om te kijken of deze leergang op dit moment voor jou de juiste stap is.

Nynke van der Bij

06 - 400 076 65 nynkevanderbij@gmail.com

*Protonstraat 3A-8,

  9743AL Groningen,  

*Ommen